Specialiteiten
Dagelijks maken wij zelf onze desem. Dit doen we door tarwe-, rogge- of speltmeel met water aan te maken, waarna door onze Echte Bakkers de ‘finishing touch’ wordt aangebracht! Na minstens veertien uren gisting op een warme plaats is onze desem klaar voor gebruik. Het meel dat wij hiervoor gebruiken bevat geen enkele toevoeging die de gisting negatief zou kunnen beïnvloeden. Deze techniek vraagt om kennis en vakmanschap, maar het uiteindelijke resultaat is dan ook puur brood met meer smaak, geur én malsheid!
In ons assortiment hebben wij de volgende unieke desembroden: Jenny's Desem, Schweizer Kruste, Honing Spelt, Luchens Wit, Luchens Rond en ons lekker knapperig stokbrood.
Jenny's Desem
Schweizer Kruste
Honing Speltdesem
Passie en kwaliteit
Onze ambachtelijke producten zijn stuk voor stuk speciaal en écht lekker! Dat is ook waar we voor staan en wat we graag willen uitdragen en benadrukken.
Om een paar uitschieters te benoemen, volgt hieronder een aantal door onze klanten zelf aangegeven 'specialiteiten'. Kom eens langs. Elke dag staat ons 'Pruufplenkske' in de winkel klaar met weer iets lekkers om te proeven...
Worstenbroodjes
Gildekorn
Mierlose Flan
Fototaarten
Walnotenbol
Fjordbrood
Pandabrood
Nougatine Slagroomtaart