Jenny van der Putten
De Echte Bakker

Niet zomaar een bakker...

Niet elke bakker kan zich zo maar Echte Bakker noemen. Om Echte Bakker te worden, heb je een flinke dosis passie voor het vak nodig en we moeten aan strenge eisen voldoen.
Samen met onze medewerkers halen wij elke dag weer het beste in onszelf naar boven om de meest smaakvolle en voedzame producten te maken en te verkopen.

Naast brood bakken we ook taart, vlaai en koek. Onze lekkernijen, zoals bijvoorbeeld onze Mierlose Flan, worstenbroodjes, Dutch Cookies,  paas- en kerststollen, peperkoek en desembroden, zijn in de wijde omtrek beroemd.

Wij zijn bewezen kwaliteitsbakker

Wij zijn bewezen kwaliteitsbakker

De producten die wij in onze bakkerij volgens eigen recept maken, worden het hele jaar door beoordeeld door het onafhankelijke Nederlands Bakkerij Centrum. Hierbij wordt een strenge kwaliteitsnorm gehanteerd.
Vier keer zijn wij inmiddels uitgeroepen tot "Beste Echte Bakker van Nederland" en zoals vorig jaar, ook dit jaar weer tot "Beste Echte Bakker van Brabant-Oost". #Trots

Wij hebben oog voor u!

Wij hebben oog voor u!

In onze winkel letten we op alle details. Klantvriendelijkheid, service en een goede hygiëne staan bij ons op nummer één. Boodschappen doen moet een beleving zijn, zodat u als tevreden klant weer naar huis gaat.

Wij worden elke dag nog beter!

Wij worden elke dag nog beter!

De drang om de lat elke dag hoger te leggen, kenmerkt ons als Echte Bakker. Samen met onze collega’s blijven we in gesprek over het vak en leren we van elkaar. Zo kunnen we ons blijven onderscheiden en u de lekkerste producten bieden.  

Jenny van der Putten, De Echte Bakker

Kerkstraat 30
5731 BJ Mierlo
0492-661917
maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 07:45 - 16:00
zondag Gesloten