Jenny van der Putten
De Echte Bakker

HACCP Gecertificeerd

INSPECTIE AFGEROND!

Op donderdag 16 juni 2022 hebben wij met trots het HACCP-certificaat in ontvangst genomen. Een grondige inspectie op
24 februari 2022 in ons bedrijfspand is door inspectiebureau Houwers Groep met goed resultaat afgerond.

Hygiëne en voedselveiligheid zíjn in een brood- en banketbakkerij natuurlijk zeer belangrijke zaken. Samen met Geoffrey Kolijn van ‘Kolijn Bakkerijadvies’ hebben we de puntjes weer op de i weten te zetten. De werkprocessen binnen ons bedrijf zijn vastgelegd, worden gedocumenteerd en registraties worden bijgehouden. Het bezig zijn met het onderwerp hygiëne en voedselveiligheid heeft echt iets gedaan met de werkfilosofie binnen ons bedrijf. Iedereen blijft gemotiveerd alles op orde te houden. Het complete proces wordt beheerst, van productieproces tot persoonlijke hygiëne en daar zijn we trots op!
Het HACCP-certificaat zien wij als een bevestiging dat we goed bezig zijn en een goede werkmethode hanteren.

Teamwork

211222-Ties-Chris-Jan

Wij worden elke dag nog beter!

De drang om de lat elke dag hoger te leggen, kenmerkt ons als Echte Bakker. Samen met onze collega’s blijven we in gesprek over het vak en leren we van elkaar. Zo kunnen we ons blijven onderscheiden en u de lekkerste producten bieden.  

Bewezen kwaliteitsbakker

Bewezen kwaliteitsbakker

De producten die wij in onze bakkerij volgens eigen recept maken, worden het hele jaar door beoordeeld door het onafhankelijke Nederlands Bakkerij Centrum. Hierbij wordt een strenge kwaliteitsnorm gehanteerd.
Vier keer zijn wij inmiddels uitgeroepen tot "Beste Echte Bakker van Nederland" en al vele malen "Beste Echte Bakker van Brabant-Oost". #Trots

211222-JetJohanVincentAnouk

Wij hebben oog voor u!

In onze winkel letten we op alle details. Klantvriendelijkheid, service en een goede hygiëne staan bij ons op nummer één. Boodschappen doen moet een beleving zijn, zodat u als tevreden klant weer naar huis gaat.

Jenny van der Putten, De Echte Bakker

Kerkstraat 30
5731 BJ Mierlo
0492-661917
maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 07:45 - 16:00
zondag Gesloten