Jenny van der Putten
De Echte Bakker

HACCP GECERTIFICEERD

Klik op het logo hieronder voor het certificaat in PDF

Intensieve inspectie afgerond!

Op donderdag 11 februari 2021 hebben wij trots het HACCP-certificaat in ontvangst genomen. Een grondige inspectie in ons bedrijfspand is door inspectiebureau Houwers Groep met goed resultaat afgerond.

Hygiëne en voedselveiligheid zíjn in een brood- en banketbakkerij natuurlijk zeer belangrijke zaken. Samen met Geoffrey Kolijn van ‘Kolijn Bakkerijadvies’ hebben we de puntjes op de i weten te zetten.
Het bezig zijn met dit onderwerp, heeft iets gedaan met de werkfilosofie binnen ons bedrijf. Het is een kwestie van bewust bezig zijn en de boel goed schoon houden. Als het er schoon uitziet, is dat een teken dat er schoon wordt gewerkt. En als zaken schoon zijn, dan blijft iedereen gemotiveerd om dit zo te houden.
Het HACCP-certificaat zien wij als een bevestiging van een goede werkmethode. Aan een schone aanblik ligt een hygiënische werkmethode ten grondslag; het complete proces wordt beheerst, van productieproces tot persoonlijke hygiëne.

Teamwork

211222-Ties-Chris-Jan

Wij worden elke dag nog beter!

De drang om de lat elke dag hoger te leggen, kenmerkt ons als Echte Bakker. Samen met onze collega’s blijven we in gesprek over het vak en leren we van elkaar. Zo kunnen we ons blijven onderscheiden en u de lekkerste producten bieden.  

Bewezen kwaliteitsbakker

Bewezen kwaliteitsbakker

De producten die wij in onze bakkerij volgens eigen recept maken, worden het hele jaar door beoordeeld door het onafhankelijke Nederlands Bakkerij Centrum. Hierbij wordt een strenge kwaliteitsnorm gehanteerd.
Vier keer zijn wij inmiddels uitgeroepen tot "Beste Echte Bakker van Nederland" en al vele malen "Beste Echte Bakker van Brabant-Oost". #Trots

211222-JetJohanVincentAnouk

Wij hebben oog voor u!

In onze winkel letten we op alle details. Klantvriendelijkheid, service en een goede hygiëne staan bij ons op nummer één. Boodschappen doen moet een beleving zijn, zodat u als tevreden klant weer naar huis gaat.

Jenny van der Putten, De Echte Bakker

Kerkstraat 30
5731 BJ Mierlo
0492-661917
maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 07:45 - 16:00
zondag Gesloten